Despre noi

site.jpg
Am inceput aceasta actuvitate in primavara anului 2013 mai mult din necesitatea de a ne asigura o hrana sanatoasa. Anul 2013 a fost anul in care mai mult am invatat cum se cresc si se ingrijesc pasarile de curte. 
Rezultatele fiind incurajatoare am decis sa continuam si, astfel, am reusit sa ajungem ca pana acum sa avem un portofoliu frumos, de clienti multumiti, spunem si speram noi. 
Deservim lunar, in baza comenzilor si a abonamentelor 60 clienti. Livrarile se fac la domiciliu sau intr-un loc stabilit de comun acord cu clientul.

Comuna Starchiojd este situată în partea de N-NE a judeţului Prahova, la o distanţă de 51 km de municipiul Ploieşti şi 25 km de oraşul Vălenii de Munte, fiind limitrofă cu judeţele Buzău şi Brasov şi este formată din satele Starchiojd, Valea Anei, Rotarea, Brădet, Gresia şi Zmeurăt. 
Este situată între localitaţile Chiojdu şi Cătina pe latura de E-NE, la vest comunele Bătrâni şi Ceraşu, comuna Poseşti pe latura de Sud avand o suprafaţă de 83,04 Km2 ceea ce reprezintă 
0,017 % din suprafaţa judeţului Prahova şi o populaţie de 4.323 locuitori reprezentând aproximativ 0,5 % din populaţia judeţului Prahova cu o densitate de 175 locuitori pe Km2. 
Varietatea şi frumuseţea formelor de relief, ca şi bogăţia pământului, a apelor şi pădurilor sunt strâns legate de existenţa munţilor Zmeurăt (1136 m) şi Călugărul, de muchia Jariştei şi a Stejerului, in nord, de dealurile Brădetului, muchia Chiojdului, a Zămbrarului (681 m) şi Romei, la est, de dealurile Şerbăneasa şi Macrea, in vest, şi de mica dar productiva ţarină din sud, numită Ţarna Şuguleasca.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one