Pasari de curte

Crestem, in sistem ecologic, diverse specii de pasari de curte. Livram saptamanal in fiecare zi de vineri, cu exceptia perioadelor de pauza necesare efectuarii curateniei generale, pui de gaina in carcasa (1,8 - 2,5 kg/buc) cu tot cu tacamuri si organe. Puii sint livrati in maxim 24 ore de la sacrificare in conditii de maxima igiena si la temperatura adecvata indiferent de anotimp. Livrarile sa fac la domiciliu doar in Ploiesti si Bucuresti (in functie de distante ne mai abatem si prin imprejurimi).
site.jpg
Abonament.jpg
Carnea de pui, consumată în cantităţi rezonabile, este responsabilă pentru variate efecte benefice asupra organismului, având în compoziţie aminoacizi esenţiali unei alimentaţii echilibrate. Datorită conţinutului bogat în proteine este recomandată pentru a dezvolta oase puternice. De asemenea, constituie o sursă însemnată de niacină (vitamina B3) care protejează organismul împotriva formelor de cancer.
O altă calitate a cărnii de pui este seleniul pe care îl conţine, element absolut necesar funcţionării tiroidei şi funcţiei imunitare. Vitamina B6 este o altă sursă de sănătate care se găseşte în carnea de pui, oferind protecţie împotriva afecţiunilor cardiovasculare şi o parte din energia atât de necesară funcţionării de zi cu zi a organismului.
pasari curte.jpg
Oua 2.jpg
pui.jpg
Pui de carne.jpg
IMG_0208.JPG
IMG_0186.JPG
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one